Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





14 MAYIS DEMOKRASİ VE ÇİFTÇİ BAYRAMI

            MİLLETİMİZİN 14 MAYIS DEMOKRASİ VE ÇİFTÇİ BAYRAMINI KUTLUYORUZ.   

 

Demokrasinin olmadığı yerde bayram olmaz diyen Genel Başkan Çetin ÖZAÇIKGÖZ 2005 yılındaki DYP Büyük kongresinde divan başkanlığına vermiş olduğu bir önerge ile 14 Mayıs’ın, demokrasi bayramı olarak kabul edilmesini istemiştir.

2005 Yılındaki D.Y.P Büyük Kongresinde divan başkanlığına vermiş olduğum bir önerge ile 14 Mayıs’ın, demokrasi bayramı olarak kabul edilmesini istemiş ve önerge hakkında söz alarak, teklifin kabul edilmesi istikametinde yapmış olduğum konuşma sonunda Büyük Kongre oy birliği ile teklifi kabul edilmiştir.

      Bu teklifin bir gün ülkemizde milli bayram olarak ilan edileceği günü demokrasi adına bekliyorum diyen Genel Başkan Çetin ÖZAÇIKGÖZ 14 Mayıs 1950 seçimlerinde milletimiz ilk defa, kendi serbest ve hür iradesi ile yöneticilerini seçmişti. Bu itibarla bütün milletimizin bayramı olmuştur. Ayrıca bugün 14 Mayıs’ın çiftçi bayramı olması münasebetiyle çiftçilerimizin, toprakla uğraşan emekçilerimizin, Atamızın dediği gibi ‘köylü şehirlinin efendisidir’ sözüyle baştacımız olan köylümüzün bayramını da en içten dileklerimle kutlar, kazançlarının haklarının ödendiği o güzel günlere tekrar kavuşmaları için DYP olarak hep yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Çiftçinin tek dostu olan ve asla çiftçiyi, üreticiyi mağdur etmeyen tek parti olan Doğru Yol Partisi bu güne kadar verdiği hizmetleri ve kurduğu fabrikalar, barajlarla ülkesine halen hizmet etmeye devam etmektedir.

Demokrasi bir ülkenin ana temel taşıdır bu taşı yerinden oynatanlara ve çiftçimizi,köylümüzü mağdur eden bu düzene dur demek siz milletimizin iradesinde olup Doğru Yol Partisine destek vermenizi bekliyorum ve tekrardan Aziz Milletimizin 14 Mayıs demokrasi bayramını ve Çiftçi bayramını kutluyorum.

 

 

                                                                 Av. Çetin ÖZAÇIKGÖZ

                                                                        Genel Başkan

 

DYP Genel Merkezi [ 16.5.2019
 
Eklenen Yorumlar 

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM