Doğru Yol Partisi
  Son Dakika :   
 
 
 
ANASAYFA
GENEL BAŞKAN
VİDEOLARI
DANIŞMANLARI
PARTİ KURUCULARI
BAŞKANLIK DİVANI
GENEL İDARE KURULU
MKYK
Y.HAYSİYET DİVANI
İL BAŞKANLARI
İLÇE BAŞKANLARI
RESİMLER ve LOGO
TÜZÜK
PROGRAM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
İLETİŞİM





KEMAL ABDULLAHOĞLU DYP'NE DÖNDÜ.
UZUN YILLAR DYP'DE SİYASET YAPAN VE KISA BİR ARA VEREN KEMAL ABDULLAHOĞLU YUVAYA DÖNDÜ.
       

Trabzon'da doğan Kemal ABDULLAHOĞLU, ilk ,orta ve Lise eğitimine İstanbul'da devam etti.
Yüksek öğrenimini  Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladıktan sonra Londra 'da önce İngiliz Dil ve Edebiyatı daha sonra da The City Üniversitesi ' nde Organik Kimya lisans üstü programına katıldı.
Daha sonra yurda dönen Kemal ABDULLAHOĞLU vatani görevini Türk Hava Kuvvetlerinde , İngilizce  Tercüman , Mütercim ve Dil Eğitmeni görevleriyle Teğmen rütbesiyle tamamladı.
Vatani görev sonrasında profesyonel hayata atılan Abdullahoğlu Türkiye'nin önde gelen holdinglerinde çeşitli  kademelerde görev aldı. Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdür ve CEO gibi üst düzey görevlerde bulundu.
Bu süreçte Türkiye'nin ihracat seferberliğine önemli katkılar yaptı. 15 yıl 40 ülkedeki İhracat ve Dış Ticaret projelerini  yöneterek görev ve sorumluluk üstlendi.

Dış İlişkiler , Dış Ticaret, Dünya ve Türkiye Ekonomik yapısı, tarih, toplumsal ve felsefi alanlarda uzmanlıkları da olan Kemal Abdullahoğlu TV program yapımcılığı ve gazetelerde köşe yazarlığı da yaptı. Halen uzmanı olduğu konularda Üniversite ve diğer kuruluşlarda söyleşi ve konferanslar vermeyi sürdürmekte.

İlk ciddi siyasi faaliyetine DOĞRU YOL PARTİSİ' nde başlayan Abdullahoğlu  DYP de önce Genel Başkan  Başdanışmanlığı daha sonra Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinde bulundu.Son seçim  dönemlerinde DYP'den Istanbul Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı ve DYP Istanbul Milletvekili adayı da oldu.

Kemal ABDULLAHOĞLU 'nun bir süre öncesine kadar Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcülüğü görevlerinde bulunuyordu.
DYP Genel Merkezi [ 1.6.2017
 
Eklenen Yorumlar 

 

 

 
İçimizden

BİZE YAZIN

Her Hakkı Saklıdır. DOĞRU YOL PARTİSİ© 2010 Tasarım : Linear Yazılım

LİNEAR YAZILIM